Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • southern cross

    jedno malo pitanjce: Sir Richard Branson najavio je ulazak na australijski supeannuation market. Obzirom da je svaki njegov projekat uspjesan zelio bih cuti tvoje misljenje da li se isplati uloziti nesto u to...i na koji bi nacin bilo najbolje? Unaprijed hvala...

    avatar

    08.04.2005. (22:58)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Na zalost 1) Ne poznajem rad ni djelo Sir Bransona osim da je vlasnik Virgina, duhovit covjek koji je nedavno imao neki shaw na TV-ju 2) Kad pretrazujem Stock Market za Virgin ne dobijam rezultat tu u americi dakle nije javno trejdan barem ne na ovom Marketu 3) Ja se ne bavim ulaganjima na duge pruge nego trejdanjem opcija pa ti vec i sa te strane ne bih mogao puno pomoci 4) Ako znas da postoji neka njegova kompanija koja se JAVNO TREJDA (tj ne da je on 100% vlasnik nego da ima shareholdere) i ako na TE DIONICE POSTOJE OPCIJE onda bi ih mogao malo pogledati, inace .. sorry!!!

    avatar

    09.04.2005. (11:10)    -   -   -   -  

  • O podaj mi radnice, zuljnu ruku tu, da ju stojuci poljubim ja! Dok znojis se, trgas u poslu svom, znaj nekom je stalo o da. Obecat ce mnogi, lazi i raj, al lupih ja sakom o stol! Dok zivim ja necu dozvoliti, da radike gaze svi. Nebojte se radnici, ustajte sad, jer vama je kucnuo cas! Da zajedno za pravdu borimo se, i dostojanstvo si vratimo mi! I necemo vise, tad strahovati, da nece nam place isplacivati. Jer svoj trud koji dajemo mi, naucit ce se cijeniti! Nebojte se svoja, prava traziti, jer sloboda je vasa znajte to svi! U ime boga i ljubavi, na dostojni zivot imamo pravo svi!

    avatar

    10.04.2005. (23:18)    -   -   -   -  

  • DOLJE KAPITALIZAM!

    avatar

    10.04.2005. (23:21)    -   -   -   -  

  • :lol:

    avatar

    11.04.2005. (01:36)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Mislim da gornji komentario jasno pokazuju ZASTO je blog kao HK bas POTREBAN jer oni koji IMAJU zele zaraditi jos vise, a oni koji NEMAJU trebali bi nauciti PRAVILA IGRE i umjesto da vicu ispred tvornica i protestiraju protiv Kapitalista i Kapitalizma (koji i h uz to jos i placaju) neka zarade, ustede (malo, ne treba puno) i udju u PUTEVE pa dok dionice njihovog kapitaliste PADAJU nek - ZARADJUJU NA NJEGOVOM SIROMASENJU ako ih to bas veseli! Ali izgleda da je lakse PATETICNO "ljubiti tudje znojne zuljevite ruke" i zazivati "pravdu" nego potruditi se i nauciti nesto sto te moze UNAPRIJEDITI U ZIVOTU!!

    avatar

    11.04.2005. (01:51)    -   -   -   -  

  • Trader

    Hallo Optionsmaster, kroz Google Maschinu sam slucajno naletio na ovu tvoju stranicu. Super je. Potpuno sam odusevljen da je netko od hrvata takode kao i ja potpuno u svijetu Option. Mozes li mi odgovoriti koju su tvoje trenutacne Open-Trades? Ja traden samo Dax-Option na www.eurexchange.com, dakle europske kojima je underlying Stox-Index i to u prosjeku svaki dan po trade. U Depotu je trenutacno 9 Openposition. Pozdrav Mario-Frankfurt

    avatar

    11.04.2005. (02:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...